Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهمیت فلزات غیرآهنی از آنجایی است که کاربرد فراوان و ارزش افزوده بالایی داشته و می‌تواند سهم مهمی در اقتصاد کشورمان داشته باشد. خبرگزاری میزان - فلزات معدنی در جهان، به سه گروه فلزات آهنی، غیر آهنی و گران‌بها، تقسیم می‌شوند. اصطلاح «فلزات غیر آهنی» به آن دسته از فلزاتی اطلاق می‌شود که در ترکیب شیمایی آنها، «مقدار کمی» آهن استفاده شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قابلیت انعطاف‌پذیری مزیت اصلی این فلزات است و در برابر زنگ‌زدگی و خوردگی مقاومت بالایی دارند؛ آلومینیوم، مس، سرب، روی، قلع و هم‌چنین فلزات گران‌بهایی مانند طلا و نقره از جمله فلزات غیر آهنی هستند.

اهمیت فلزات غیرآهنی از آنجایی است که کاربرد فراوان و ارزش افزوده بالایی داشته و می‌تواند سهم مهمی در اقتصاد کشورمان داشته باشد. این بدان معناست که نباید صرفاً به خام‌فروشی نفت بیندیشیم بلکه باید به ذخائر معدنی که ایران در حداقل ۱۰ نوع ماده معدنی، جزء غنی‌ترین کشور‌های جهان است، توجه بیشتری داشته باشیم.

قیمت زنده و لحظه‌ای فلزات پایه در کنار قیمت سایر بازر‌ها برای فعالان این بخش مهم است. تازه‌ترین تحولات قیمتی این بازار امروز شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۰ به قرار زیر است:     بیشتر بخوانید: قیمت بازار جهانی فلزات غیرآهنی/ امروزچهارشنبه ۸ دی

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی قیمت فلزات بازارفلزات

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی قیمت فلزات فلزات غیرآهنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۸۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟

 استان سیستان وبلوچستان با اختلاف بسیار بالایی، محروم‌ترین استان ایران شناخته شده است.   به گزارش روزنامه اعتماد، مرکز پژوهش‌های مجلس تصویری از محرومیت در استان‌های کشور را ترسیم کرده است.     در بخشی از این گزارش می‌خوانید؛  مرکز پژوهش‌های مجلس با استفاده از شاخص فقر چندبعدی جهانی و با استفاده از داده‌های پرسشنامه درآمد و هزینه خانوار در سال 1401 تصویری از وضعیت موجود محرومیت در کشور ارایه کرده که بر مبنای آن، استان سیستان وبلوچستان با اختلاف بسیار بالایی، محروم‌ترین استان ایران شناخته شده است.   پس از سیستان و بلوچستان، استان‌های کرمان و خراسان جنوبی بیشترین درصد محرومیت را داشته‌اند و سمنان، اصفهان و قزوین کمترین درصد محرومیت در بین خانوارها را دارا هستند.   مطابق این رتبه‌بندی از وضعیت محرومیت در کشور نزدیک به 30 درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان در محرومیت به سر می‌برند که در مقایسه با سایر استان‌ها، عدد بسیار بالایی است. چرا که مثلا اختلاف سطح محرومیت سیستان و بلوچستان با استانی مانند تهران 28 درصد است!  کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ریزش میلیونی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت‌های فردا
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • کاهش قیمت‌ها در بازار طلا طی هفته اخیر
  • کاهش چشمگیر قیمت سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • سردار اشتری: شهید حجازی دارای سبک فرماندهی بود
  • محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد